Op zoek naar een zeilmaker?

Nieuwe tent of hoes voor je bootje? Of kan ‘ie wel een opknapbeurt gebruiken. Van upcycled materiaal maken of repareren we jouwe weer als nieuw. Ook voor reparaties, het overstikken van naden, nieuwe rits of een versteviging kun je bij ons terecht. 

Als ontwerpstudio gaan we graag op zoek naar de optimale tent voor jou, en is, zeker in de beginfase, niets te gek! Er is dus altijd de ruimte om jouw persoonlijke voorkeuren en wensen aan te geven, dan kijken wij hoe we dit binnen jouw budget kunnen verwezenlijken.

Het upcyclen van textiel staat nog in de kinderschoenen, door te kiezen voor een upcycled product help je mee aan het opzetten van een circulaire textiel industrie! Daarnaast geeft het ook een fijn karakter aan de boot en redt je flinke lappen textiel van de landfill of verbranding.
Voor jou houdt dat in dat :

  • de historie van de stof nog zichtbaar is (vlekken en verkleuringen)
  • we wat extra tijd nodig hebben om de juiste stukken stof van goede kwaliteit uit te zoeken
  • we de stof behandelen met een nieuwe laag pretentine, maar dit wel door jou moet worden bijgehouden
  • we graag in contact blijven over het product, hoe de stof zich gedraagt en naar wens is

Let erop! Voor een tent van upcycled textiel kunnen we nog niet dezelfde garantie bieden als een tent zoals deze nu verkrijgbaar is. Stuur ons een mailtje voor extra info of lees het in de algemene voorwaarden.