Peloris Producten

Voor de kleinste reststukjes vinden we ook een nieuwe toepassing, en dat in de vorm van onze eigen productlijn. Als je goed kijkt zie je een terugkerend thema, de woeste verhalen van Pelorus Jack. 
Deze producten verkopen we elke winter op de kerstmarkten in Rotterdam. 

Wil je ze graag bestellen, dat kan zowel prive (zolang de voorraad strekt) of zakelijk (bij grotere aantallen in overleg).

Hebben of benieuwd naar de prijzen? Stuur ons even een mailtje!


Hebben?

Stuur ons even een mailtje!

Geldzwemmer

Prijs op aanvraag

Duikel je pasjes op met deze pasjeshouder van restjes PVC doek en oude zeilen afkomstig van zeilmakerij Peloris. In de houder passen ongeveer 8 pasjes. Het enige wat je hoeft te doen om ze naar boven te halen, is eventjes aan de peloris-staart trekken. 

Trappelzak baby

Prijs op aanvraag

Van zachte dekentjes, sweaters en joggingbroeken maken wij het liefste baby-cadeau: een vissenstaart trappelzak voor jouw zeemeerbabe. 

 Met deze wikkelzak zijn de voetjes van je visjes-baby lekker warm ingepakt, maar kan hij of zijn nog wel de armpjes bewegen.

Het randje is een katoen, de rest elastische dikke stof, de kleur kan afwijken omdat we geen grote hoeveelheid van dezelfde stof hebben. Dat geldt ook voor de rits, ook die zijn uit oude tassen, kussens, etc. We beloven dat we altijd zorgen dat de stof prettig aanvoelt en de kleurcombinatie een mooie is. 


Laptophoes

Prijs op aanvraag

Sterke gevoerde laptophoes van lokale restmaterialen. De laptophoezen worden gemaakt in stadsdeel Hoogvliet in Rotterdam van oude bootzeilen, kites, tenten en museumdoeken uit het Tropenmuseum, met een vulling van jute van een koffiebranderij of restjes vloerisolatie. Welk materiaal, welke kleur en welk verhaal bij jou terecht komt is een verassing. Wat je wel zeker weet, is dat je een beschermende, mooie, volledig ge-upcyclede en eerlijk geproduceerde hoes krijgt!

Vlinderstrik

Prijs op aanvraag

Bij kerst hoort een feestelijke outfit, zo kunnen ook zelfbinder strikken niet ontbreken. Deze worden gemaakt van Rotterdams resttextiel en krijgt onder jouw kin weer een tweede leven!

M = 39 cm

L = 45 cm

Meet dat zelf nog even na om het zeker te weten!